Uroflowmetru
Servicii

Uroflowmetru ca si debitmetru

Uroflowmetru  este un instrument medical ce se foloseste pentru investigații urodinamice. Este folosit in cadrul urologie, la pacienti care sufera de bolile tractului urinar, ori a sistemelui excretor.

Cum se dezvolta technologia si in urologi se folosete technici noi de ultima generatie. La acestea se adapteaza si Uroflowmetria ca si technica. Acest aparat este Wireless si are ca si elemente traductor cu transmisia datelor dupa debitmetrie, fara fir, are un stand mobil cu o palnie si un recipient gradat. Acest aparat este compatibila cu orice calculator, fie laptop sau desktop. Putem folosi atat la analizele manuale, cat si cele automatice. Are o marja de precizie de 1%. Un interval de debit intre 1-100ml/secundum. Pentru vizualizarea si analiza datelor se da cu acest aparat un software specific uroflowmetriei pentru a permite vizualizarea datelor, precum si analiza acestora.

Acest produs provine din categoria urodinamica.

Folosind acest aparat medical putem urmari, viteza si fluxul de urina, marimea urinei ce a fost excretat in intervalul unui act de urinare, precum si in timpul urinarii ora petrecuta.

Trebuie sa constientizam ca tractul urinar din organism este unul din cele mai importante. Datorita acestui sistem este purificat sangele de substante nocive si toxine, cu ajutorul rinichiului. Daca rinichiul nu functioneaza corect atunci in urma acestora are de suferit si restul organelor si sistemelor organismului. In primul rand are de suferit urinarea, procesul acestuia. Pe baza acestora se dezvolta boliile dupa cum este Nocturia, Anuria. Asfel trebuie efectuate o serie de anallize medicale, si una dintre metodele acestea este Uroflowmetria.

Cu ajutorul acestui metoda de examinare putem urmari atat calitativ cat si cantitativ urina produsa de organism. Nu are ca si efecte neplacute perturbarea integritatii pielii.. Ne permite sa aflam cat mai precis si sigur activitatea uretrei, precum si a vezicii urinare. Ne mai ajuta de a da informatii utile si depre numărul și viteza urinării.

Acest tip de examinare medical este recomandat in patologia procesului de emisie de urina, cu ajutorul debitmetru. Fiind o procedura simpla si accesibila noninvaziva pacientilor, va recomandam cu incredere in cazuri de nevoie.