Scara de aluminiu
Shop

Recomandari pentru scari multifunctioale

Daca ai nevoie de sfaturi pentru alegerea unei scari  si nu reusesti sa te hotarasti ce forma ti-ar fi mai utila, te putem sfatui pentru a alege un model multifunctional, pe care sa il poti adapta la fiecare situatie in parte. Desi cel mai bun ansamblu multifunctional, din punct de vedere al rezistentei in timp si ca protectie impotriva descarcarilor electrice, este cea din fibra de sticla, insa cele mai populare modele sunt din aluminiu, care ofera o durabilitate foarte buna. Principalul dezavantaj consta in faptul ca aluminiul conduce curentul electric, aceasta fiind deci o varianta mai riscanta. Se poate opta si pentru variantele din lemn, care sunt o categorie mai rar intalnita, fiind de regula de dimensiuni mici, dar care au si o rezistenta mai redusa la umezeala.

Versiunea unei scari de aluminiu multifunctionale este una portabila, usor de montat si de folosit, trebuind doar sa fii atent la cateva caracteristici tehnice. Unele dintre acestea folosesc sisteme de imbinari rabatabile sau extinderi telescopice care permit transformarea in doua sau trei tipuri de structuri de sustinere, incluzandu-le pe cele simple, cu sprijinire pe perete, versiunea in forma A si platforma de lucru cu segment orizontal. Toate acestea influenteaza modul in care sunt folosite, cat si siguranta de utilizare. Trebuie sa amintim si faptul ca pot fi utilizate in diverse pozitii, datorita artculatiilor folosite. Principala caracteristica a acestor scari e ca pot fi utilizate atat la interior, cat si in exterior.  Cele confectionate din aluminiu, sunt usoare si facil de transportat, fiind compacte incap chiar si in portbagajul masinii, avand o depozitare la fel de usoara, blocare automata in pozitia corecta, cat si stabilitate marita datorita barilor anti-derapante.

In concluzie, ansamblul unei scari de aluminiu multifunctionale care „le stie pe toate” este cea care se poate utiliza ca una rezemata, dubla, cu urcare pe ambele parti sau cu punte de lucru practica, care are un transport usor, care ofera o stabilitate excelenta, iar conexiunea dintre trepte si vanguri se realizeaza prin sistemul de inalta calitate. Daca nu v-ati gandit inca la ce mai poate fi utilizat acest ansamblu multifunctional, va putem spune ca este si un excelent loc de depozitare pentru pantofi, atunci cand nu este folosita in alt scop.