free traffic
Trafic

Oferte

Oferte

PREMII AUTOMATE PENTRU TRAFICUL FACUT LA FIECARE 24 DE ORE!!
IN FIECARE ZI II PREMIEM PE PRIMII ZECE SURFERI!!
Banda animata din prima pagina (sus sub comenzi) ii afiseaza in timp real pe primii 10 utilizatori clasati in 24 de ore ca navigare (cu cifre romane, cu contul utilizatorului de tipul #xxx) va fi transformata in premii, potrivit clasamentului pentru primii (X)zece navigatori din acea zi! La miezul noptii sistemul ii premiaza automat pe primii zece navigatori.

Premiile bonus in credite pentru navigare vor fi acordate automat (in cont) imediat dupa miezul noptii (00.00) dupa cum urmeaza: locul I – 1500 credite!!!, locul II – 1200 de credite, locul III – 1000 de credite, locul IV – 900 de credite, locul V – 800 de credite, locul VI – 500 credite, locul VII – 400 de credite, locul VIII – 300 de credite, locul IX – 200 de credite, locul X – 100 de credite.
OFERIM 1000 DE CREDITE PENTRU FIECARE POST PE ORICE FORUM, BLOG SAU SITE.
In functie de valoarea postarii premiul poate fi dublat sau chiar triplat.

Regulamentul concursului:

Postezi un articol despre traficgratuit.ro pe orice forum, blog, sau site (ai grija sa nu incalci regulile sitului respectiv si sa nu faci SPAM !!!); articolul poate contine reclama, pareri sau orice legat de traficgratuit.ro.

 

Dupa verificarea linkurilor vei primi in contul de la traficgratuit.ro cate 1000 de credite trafic pentru fiecare articol.

Reguli:

Articolul scris pe un forum trebuie sa se incadreze in topicul forumului respectiv, ATENTIE MARE daca faci SPAM risti chiar stergerea contului de la traficgratuit.ro.

Articolul de pe un blog sau site este recompendat doar o data; chiar daca pe blogul/situl respectiv sunt mai multe articole, va fi recompensat doar primul articol care apare.