Intrebari frecvente/FAQ

– Cum pot deveni utilizator?
– Accesand signup si apoi completand formularul „New member registration”/ inregistrare unui membru nou. In scurt timp se va genera un mesaj automat care va fi trimis spre adresa de posta electronic pe care ati folosit-o la inregistrare. Este necesar ca dupa citirea mesajului sa dati clic pe URL-ul primit pentru activarea contului sau sa copiati si sa lipiti acel URL in browser. Veti fi directionat(a) catre modulul de validare a contului de utilizator din schimbdetrafic.ro. Veti primi puncte-credit bonus imediat dupa ce navigati automat pentru primele 20 de credite si tot atunci contul devine activ. Creditele le puteti aloca site-ului propus pentru ca acesta sa primeasca trafic.
RECOMANDAM CA BROWSERE PENTRU NAVIGARE:

1. GOOGLE CHROME (clic pentru download gratuit)

2. Mozilla Firefox (clic pentru download gratuit)

3. Opera (clic pentru download gratuit)

– Primesc credite in plus daca accept sa navighez pe site-uri cu sunet?
DA. Primiti in acest moment in plus 0,3 puncte-credit de trafic daca acceptati sa afisati situri cu sunet. De exemplu pentru ratia de cont gratuit de 0,4 primiti in plus 0,3 si aveti o ratie pentru vizualizare situri sunet de 0,7 credite per site navigat.

– Ce reprezinta CPH?
– CPH este abrevierea de la „Credits Per Hour”, credite alocate la interval de o ora unui website aprobat in trafic. Este o optiune disponibila in meniul de utilizator doar pentru conturile upgrade.

– Cum aflu cate puncte de credit am si cate au fost consumate din cele alocate pentru trafic?
– In pagina principala de utilizator vi se afiseaza absolut toate datele. Credite in cont, vizite primite etc. Conturile upgrade au in plus la dispozitie optiunea de a aloca un anumit numar de credite ce pot fi alocate automat la interval de o ora.

– Cum este mai bine sa aloc creditele?
– Cum si mai ales cand… este bine sa aloci creditele? Cel mai bine ar fi sa le alocati in 3-4 perioade diferite ale zilei. In pachete de cateva sute de credite. De exemplu… Daca dispuneti de 3000 de credite nu le alocati pe toate odata. Alocati-le in 10 „pachete” de cate 300 de credite in momente diferite ale zilei cand sunt utilizatori diferiti in trafic.

– Cand website-ul propus de mine va fi inclus in motorul pentru schimbul automat de trafic?
– Dupa ce website-ul va fi verificat si aprobat de administratorul traficgratuit.ro si dupa ce i se aloca credite pentru a primi trafic.

– Se accepta si subdomenii sau site-uri in constructie?
– Da, se accepta si subdomenii si sub-subdomenii si site-uri in constructie. Se accepta orice website-uri, bloguri etc. atata timp cat acestea au continut si respecta conditiile de utilizare.

– As putea sa primesc pentru trafic mai multe puncte pentru vizionare, respectiv o ratie mai buna de navigare?
– Da, insa doar daca va upgradati contul, va imbunatatiti contul trecand de la cont gratuit la cont silver sau cont gold – sau cont mini-silver sau cont mini-gold – accesand sageata albastra din dreptul Account: cont gratuit sau clic pe UPGRADE CONT. O ratie mai buna va garanteaza mai multe credite acumulate.

– La ce imi foloseste traficul?
– Traficul este foarte important pentru promovarea si pozitionarea unui site in principalele motoare de cautare (Google, Yahoo etc.). In primul rand un trafic decent si constant va avea ca prim rezultat urcarea in SERP (search engine results page). Imbunatatirea pozitiei in motoarele de cautare se poate obtine astfel prin trafic in doar cateva zile. Iar apoi traficul constant adus prin schimb de trafic va ajuta la obtinerea de noi trepte in plus in rezultatele afisate de motoarele de cautare. Traficul contribuie esential la obtinerea si apoi la intarirea unui page rank. Traficul ajuta la promovarea respectivului site prin afisarea lui constanta in motoarele de navigare automata puse la dispozitie utilizatorilor retelei de schimb de trafic. Un site fara trafic constant isi va pierde din page rank. Pentru evaluarea unui site Google foloseste un algoritm complex in care sunt 2 elemente esentiale: traficul primit de un site si un numar cat mai mare de linkuri care sa „recomande”, sa directioneze spre respectivul site.

– De ce nu sunt contorizate vizitele de trafic.ro?
– Trafic.ro contorizeaza doar vizite mai mari de 180 de secunde (3 minute) si doar vizitatori unici pe saptamana. Este un serviciu de contorizare pe care NU il recomandam pentru a contoriza traficul primit de la noi. Va recomandam gtop.ro ptr a contoriza vizitele primite de la noi. Sau, desi nu inregistreaza toti refererii dar contorizeaza majoritatea vizitelor primite de la noi, va recomandam WTA.

– Este necesar sa navighez pentru a primit trafic?
– Da. Chiar daca primiti bonus 500 de credite la inscriere nu inseamna ca va inscrieti, luati bonusul si apoi peste o saptamana la fel. Am patit deseori asta in aceasta tara minunata. De aceea: nu navigati nu vi se aproba siturile in trafic si contul va fi anulat. In plus, siturile care fac parte din conturile noi sunt inregistrate astfel incat la o noua incercare de a primi bonusul contul se anuleaza la prima verificare de admin.

De ce nu mi s-a activat contul?
In toate cazurile in care nu se navigheaza pentru a se obtine un minim de credite contul se anuleaza. Cu alte cuvinte utilizatorii care se inscriu si aloca doar cele 500 de credite site-ului propus – nu vor primi trafic. Navigarea si alocarea de credite obtinute prin navigare asigura intelegerea sistemului de catre utilizator. utilizatorii care nu demonstreaza intelegerea sistemului nu vor fi acceptati.